Lederne

Lederne

Vores ledere er drivkraften der får gruppen til at fungerer. Engang i mellem giver vi også dem nogle oplevelser så de også synes det er sjovt at være med. Denne side vil vi bruge på at fortælle lidt om de oplevelser.

 

 

 

 

 

24-25.jan 2015 Ledertur:

Vi var i denne weekend på møn hvor vi afholdte en hygge-ledertur. Vi tog afsted fra hytten i Taastrup kl. 09 og kørte sammen til Møn. Da vi ankom skiftede vi til noget midlertidigt tøj. Herefter skulle vi ud at ride på islandske heste i den mønske natur. Inden vi kunne ride skulle vi introduceres for hestene og finde nogle ride hjelme der passede. Vi så meget fjollede ud og fik da grint lidt af hinanden. Da vi skulle til at vælge heste var vore guider meget gode til at hjælpe os med at vælge de rigtige heste. Da vi var ude på ruten, guiderne havde planlagt til os, oplevede vi hver i sær nogle sjove ting med de heste vi var blevet tildelt. Der var en leder drikke kunne holde hesten på stierne og derved kom ud på nogle små omveje. Der var også en hest der ikke ville gå efter 2/3 af ruten og til sidst valgte at ligge sig ned med rytteren, han var dog hurtig og kom væk før hesten lagde sig på hans fod. 

Der var andre der var mere heldige med deres heste, de havde fået dem der bare fulgte trop efter føre hesten.

Da vi kom tilbage fra rideturen havde vi et par fri timer hvor vi spillede et brætspil for at få tiden til at gå på en hyggelig måde.

Da et af holdene havde vundet var det tid til at lave aftensmaden. Vi havde fået fat i nogle fasaner der skulle tilberedes. til det var der 3 forskellige opskrifter.

Opskrift 1 var en opskrift kaldet "Jæger fasan stegt som vildt". Denne opskrift havde fokus på fuglen som det vigtigste element og med nogle krydderier til der ikke overdængede fuglens smag. Til denne ret var der Coleslawsalat som tilbehør. En ret med en god smag hvor man virkelig kunne smage fasanen.

Opskrift 2 hed "Fasan i Massaman karry". Og var en ret der lå tæt op af en gryderet. En masse ingredienser Blandet sammen i en karry sovs. Retten smagte meget godt men fuglen blev lidt "usynlig" blandt de andre ingredienser.

Opskrift 3 hed "Spansk fasan med chili og hvidløg". Og var en ret med chili marinade og salt kartofler med en chili dip til.
En opskrift for dem der godt kan lide deres mad krydret, og hvor man stadig kan smage fuglen.

Efter maden var der tid til at hygge lidt mere. Her fik vi bl.a. snakket om nogle mere praktiske ting bl.a. hjemmesiden. Der var også nogle der brugte tiden på at spille kort.

Søndag morgen var der stor morgen mad med amerikanske pandekager, blødkogte æg og frisk bagte boller. Da vi havde spist tog vi en tur ned til møns klint og gik en tur langs vandet ved klinten.

Da vi var færdige tog vi tilbage til den bolig vi havde lejet weekenden over og gjorde rent inden vi vendte hjem til Taastrup.