Jacala-Stammen´s Privatlivspolitik

Jacala-Stammen´s Privatlivspolitik

Hvem er ansvarlig for mine personoplysninger?

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:

Jacala-Stammen er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Jacala-Stammen, Det Danske Spejderkorps (DDS)

 Lindevangshusene 71

2640 Taastrup

Og Håndværkerbakken 9B

2630 Taastrup

Tlf. 20449296

Mail: jacala [dot] gruppeleder [at] gmail [dot] com (jacala [dot] gruppeleder [at] gmail [dot] com)

CVR: 31668387

Rammen for behandlingen af dine personoplysninger er sat af den til enhver tid gældende europæiske Persondataforordning og den danske Databeskyttelseslov.

Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik, behandlingen af dine oplysninger eller mistanke om manglende overholdelse, kan du kontakte gruppelederen på jacala [dot] gruppeleder [at] gmail [dot] com (jacala [dot] gruppeleder [at] gmail [dot] com)

Du kan læse hele vores Privatlivspolitik ved at downlaode den her fra siden.

Med venlig hilsen
Jacala-Stammen